Home > Ervaringen

Ervaringen met Face2Face

Hieronder leest u de ervaringen van klanten van Schoonheidssalon en Permanente Make-Up specialist Face2Face.

13 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
10/10
Microblading

Simone is vakkundig, zeer vriendelijk en snel. Ze geeft uitstekend persoonlijk advies waardoor je je als klant gezien en gewaardeerd voelt. Zeer tevreden met het resultaat en de service!

Mariska
Blaricum - 12 augustus 2021
10/10
permanente make-up wenkbrauwen

Heel mooie, het lijkt heel echt, good job van Face2Face!!

Q P
Hilversum - 2 oktober 2019
10/10
permanente make-up wenkbrauwen

Heel bedankt! Het lijkt heel echt, mooie!!!! Good job van Face2face.

Q P
Hilversum - 2 oktober 2019
10/10
Gezichtsbehandeling

Super Heerlijk,echt een aanrader

H E Eerdmans
Laren nh - 7 juli 2019
10/10
bijwerken wenkbrauwen

Vorig jaar mei heb ik mijn wenkbrauwen laten 'intekenen' bij Simone. Permanente mac-up, jeetje wat ben ik hier blij mee. Geen gedoe meer met potloden of poeder. Na bijna een jaar heb ik het even laten bij-werken zodat het effect mooi blijft. We hebben nu 1 tint lichter uitgekozen zodat het heel natuurlijk overkomt.

Jessica
Bussum - 25 februari 2019
9/10
Make up advies

Vandaag een leuke middag gehad samen met mijn dochter bij Simone. Fijne tips gehad voor het opbrengen van make up. Ze gaat een leuke avond tegemoet. Dank je wel

Ingeborg
Huizen - 23 februari 2019
10/10
Huidverzorging advies

Na de gewonnen Facebook actie ben ik ontzettend goed geïnformeerd over mijn huid en wat deze nodig heeft. Ik was al goed op weg maar de reinigingsolie, peeling en masker die ik kreeg leveren daar een fantastisch resultaat aan bij. In tijden heeft mijn huid niet zo gestraald! Het werkt echt! Dank je wel nogmaals ben een blij mens en tot snel voor mijn behandeling x

Gaby Dorresteijn
Bussum - 20 februari 2019
10/10
PMU Wenkbrauwen

Vandaag PMU wenkbrauwen bij Simone laten doen. Ik ben helemaal blij met het resultaat! Dank je wel Simone!

Jessica Jayne
Huizen - 2 december 2018
10/10
Gezichtsbehandeling

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Simone. Er heerst een prettige en ontspannen sfeer en het resultaat van de behandeling was boven verwachting! Zeker een aanrader!

Stefanie
Huizen - 22 oktober 2018
10/10
Gezichtsbehandeling

Fijne salon waar je je op je gemak voelt. Behandelingen waarvoor ik ben geweest ben ik zeer tevreden over, ga zeker terugkomen!

M. van der Weerd
Huizen - 22 oktober 2018
Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face