Home > IPL ontharen Amersfoort

IPL ontharen Amersfoort

IPL een nieuwe techniek die ongewenste haargroei definitief verwijderd!

Kies voor een definitieve oplossing: Intense Pulse Light (IPL) een lichttherapie waarmee uw ongewenste haren
op een heel snelle, vrijwel pijnloze en absoluut veilige manier blíjvend worden verwijderd.
Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen over deze behandelmethode.

Hoe worden de haren met IPL verwijderd?

Het IPL-apparaat is geen laser, maar een flitslamp. Deze zet lichtflitsen om in warmte, die via het pigment van het haar bij de haarwortels komt. Omdat de haarwortels door de warmte worden vernietigd, is het haar niet meer in staat terug te groeien.
Het IPL-apparaat produceert lichtenergie in één of enkele pulsen. Deze lichtenergie wordt vervolgens opgenomen door het pigment in het haarzakje.
Dit duurt minder dan een seconde, lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om huidveiligheid te garanderen.

Wat te doen voor en na een behandeling?

U zult het beste resultaat zien wanneer u een lichte huid heeft met vrij donkere haren. Daarom kunt u gedurende de behandelingen beter niet zonnen of onder de zonnebank gaan en geen zelfbruinende crème gebruiken.
Daarnaast wordt u verzocht om vanaf 6 weken voor de eerste behandeling en tussen de behandelingen de haren alleen nog maar te scheren of te knippen.
De behandeling zelf is vrijwel pijnloos en door de absolute huidvriendelijkheid van IPL-onthaarmethode kunt u na de behandeling gewoon alle dagelijkse bezigheden weer oppakken.
De voordelen van IPL voor u op een rijtje:
* Definitief resultaat
* Zeer snel
* Vrijwel pijnloos
* Absoluut veilig
* Betaalbaar (klik hier voor onze prijzen)

Intake en proefbehandeling.

Tijdens het intakegesprek zal de behandelaar al uw gegevens noteren en eventuele contra indicaties met u doornemen. Tijdens de proefbehandeling zullen een paar lichtflitsen worden gegeven in het te behandelen gebied, om de huidreactie te bepalen. De behandeling vindt dan na 48 uur plaats.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face