Home > IPL Ontharen Laren

Ipl Ontharen bij Schoonheidssalon Face 2 Face in regio Laren.

IPL: definitief een oplossing voor ongewenste haargroei!
Onharen met de IPL methode voor de laagste prijs!!!!

Stel je voor:

- geen last van ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties
- Niet meer harsen, epileren of scheren
- Langdurig verlost van ongewenst haar

Wilt u nooit meer hoeven te scheren, harsen of epileren? Kies dan voor de definitieve oplossing: Intense Pulse Light (IPL)  een lichttherapie waarmee uw ongewenste haren op een heel snelle, vrijwel pijnloze en absoluut veilige manier blíjvend worden verwijderd. Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen over deze behandelmethode.

Er zijn tegenwoordig veel benamingen voor behandelingen d.m.v. lichttherapie, zoals I.P.L. (Intense Pulsed Light), VPL (Variable Pulsed Light) en zo nog meerdere.
Deze “methoden”werken allemaal volgens eenzelfde principe, namelijk het behandelen van een bepaalde indicatie door middel van lichttherapie, selectieve foto-thermolyse.

Bij IPL wordt gebruik gemaakt van het aanwezige pigment, melanine > kleur, in de haren. Pigment heeft de eigenschap dat het lichtenergie absorbeert en omzet in warmte. Het noodzakelijke pigment fungeert dus als geleider naar het uiteindelijke doelorgaan, het haarzakje.

Het grote verschil tussen IPL en Laser is dat bij IPL gewerkt kan worden op verschillende lichtsterktes waardoor de opperhuid minder te verduren krijgt en een zeer grote groep mensen veilig te behandelen is.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Niet elke zichtbare haar is een actieve haar in de groeifase. Het overige haar bevindt zich in de overgangs- of rustfase en kan daardoor nog niet behandeld worden. Ongeveer 10 à 30% van het lichaamshaar bevindt zich in de groeifase. Alleen dit haar kan behandeld worden.

Vanwege de verschillende cycli van een haar is te verklaren waarom niet alle haren in één behandeling verwijderd kunnen worden.Tijdens elke behandeling verwijdert I.P.L. alle haren die zich in de groeifase bevinden. Daarom zijn er minimaal 8 à 10 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.
Het aantal behandelingen is mede afhankelijk van de dichtheid van de haargroei.

100 % is nooit haalbaar

Het is goed om te weten dat geen enkel I.P.L. / Laser systeem een locatie 100% haarloos kan maken. Een totale haarreductie van ongeveer 80 à 90% is reëel.

Zijn alle haarkleuren geschikt voor I.P.L.?

Met onze IPL apparatuur is een lichtsterkte te bereiken die ook voor blonde haren geschikt is. Wel is de slagingskans bij deze haren kleiner dan bij donkere haren en zullen wij na 2 behandelingen bekijken of het zinvol is om de behandelingen te continueren.

Krijg ik deze behandeling vergoed van de verzekering?

Omdat ons apparaat medisch gekeurd en sterk genoeg is en wij aangesloten zijn bij de ANBOS kunt u in sommige gevallen met verwijzing van een huisarts een vergoeding krijgen. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar!

Klik hier voor meer informatie over IPL Ontharen en onze prijzen.

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face