Home > IPL Ontharen

IPL Ontharen

IPL ontharen is de oplossing om ongewenste en overtollige haren permanent te laten verwijderen. Schoonheidssalon Face 2 Face in 't Gooi beschikt over geavanceerde IPL apparatuur dat er voor zorgt dat ongewenste haargroei bij u tot het verleden gaat behoren! De afkorting IPL staat voor Intense Pulse Light. Tijdens het IPL ontharen wordt doormiddel van een flitslamp lichtflitsen uitgezonden die – samen met de vrijkomende warmte – de haarzakjes voor nieuwe haren doodt. Na enkele IPL ontharing behandelingen wordt tot 95% van de haren definitief verwijderd.

Bekijk de prijslijst

IPL ontharen, de voordelen

Een IPL ontharingsbehandeling dat uitgevoerd is door onze Schoonheidssalon heeft vele voordelen voor zowel mannen als vrouwen om er weer zelf verzekerd en verzorgd bij te lopen.

  • Overtollige haargroei behoort definitief tot het verleden;
  • Een IPL behandeling is pijnloos;
  • Een IPL behandeling is veilig;
  • Het IPL ontharen is betaalbaar.

Schoonheidssalon Face 2 Face , IPL ontharen specialiste

Schoonheidssalon Face 2 Face is de specialiste in IPL ontharen. Dankzij een goede scholing, kennis en het gebruik van veilige en geavanceerde apparatuur weet Face 2 Face – de schoonheidsspecialiste van het Gooi en omstreken - ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Elke vorm van schoonheid staat bij schoonheidssalon Face 2 Face centraal, dankzij een IPL ontharingsbehandeling zal overtollige haargroei eindelijk tot het verleden behoren! IPL ontharen is een behandeling dat zowel voor vrouwen als mannen uitkomst biedt. Ga stralend door het leven naar een prachtig uitgevoerde IPL behandeling van Schoonheidssalon Face 2 Face.

Een IPL ontharingsbehandeling dat door Schoonheidssalon Face 2 Face is uitgevoerd is dé betaalbare oplossing om er stralend en zelfverzekerd bij te lopen! Bekijk de IPL ontharen prijslijst. Of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor definitief ontharen!
 


Ook permanente ontharing laten doen bij Face2Face? Reserveer dan direct!

Definitief ontharen met IPL bij Schoonheidssalon Face2Face te Huizen in het Gooi!

Direct reserveren
 


Hoe werkt het?

Is IPL altijd en voor iedereen de oplossing?

Ja, over het algemeen wel. Echter, blonde en grijze haren kunnen moeilijk of niet wordenverwijderd, dit verschilt per persoon. Wel is IPL geschikt voor de behandeling van álle lichaamsdelen. Mensen met een donkere huid hebben zeer waarschijnlijk meer dan 6 tot 8 behandelingen nodig om alle haren definitief te verwijderen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In totaal heeft u gemiddeld 4 tot 10 behandelingen nodig om alle ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Tijdens een behandeling worden alleen de haarzakjes van de haren in de groeifase vernietigd. Deze kunnen daarna geen haren meer produceren. De haarzakjes van haren die tijdens een behandeling in de overgangs- of rustfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Deze worden vernietigd tijdens de volgende behandelingen wanneer ze wel in de groeifase zitten. Na elke behandeling ziet u na ongeveer 2 weken al een duidelijk resultaat; de haren die in de groeifase zaten zijn vernietigd en vallen uit en er komen geen haren meer terug.

Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel, wordt een behandeling om de vier tot acht weken herhaald. Na een vrijblijvend adviesgesprek kan Schoonheidssalon Face 2 Face een behandelprogramma samenstellen dat optimaal is afgestemd op uw huid- en haartype.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van welk gebied u laat ontharen. Een behandeling varieert van 10 minuten tot een uur, dit is afhankelijk van wat u laat behandelen.

Hoe worden de haren met IPL verwijderd?

Het IPL-apparaat is geen laser, maar een flitslamp. Deze zet lichtflitsen om in warmte, die via het pigment van de haar bij de haarwortels komt. Omdat de haarwortels door de warmte worden vernietigd, is het haar niet meer in staat terug te groeien.

Het IPL-apparaat produceert lichtenergie in één of enkele pulsen, deze lichtenergie wordt vervolgens opgenomen door het pigment in het haarzakje. Dit duurt minder dan een seconde, lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om huidveiligheid te garanderen.

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face