Home > Make-up & visagie > Bruids make-up

Bruids make-up

Bruids make-up door Face2FaceFace 2 Face komt op uw trouwdag ook bij u aan huis uw make-up doen!

Indien u in omgeving van het Gooi, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum of Eemnes woont dan is de bruids make-up van Face 2 Face Schoonheidssalon perfect voor u!

Op één van de belangrijkste dagen in u leven wilt u natuurlijk de hele dag stralen en er perfect uitzien. Maar vooral je daar ook niet al teveel zorgen om hoeven te maken. Daarom hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Met als resultaat een prachtige Bruids Make-up.
 


Arrangement 1

Ongeveer een maand (eerder is ook mogelijk) voor de grote dag vindt de proef make-up plaats om ervoor te zorgen dat op de grote dag zelf de make-up er tiptop uitziet en volledig naar uw wens is. U komt beide keren in de salon en daar wordt de make-up aangebracht.

€ 95,-


Arrangement 2

Ongeveer een maand (eerder is ook mogelijk) voor de grote dag vindt de proef make-up plaats om ervoor te zorgen dat op de grote dag zelf de make-up er tiptop uitziet en volledig naar uw wens is. U komt voor de proef make-up naar de salon en op de trouwdag komen we bij u aan huis om de make-up aan te brengen.

€ 145,-


Arrangement 3

Ongeveer een maand (eerder is ook mogelijk) voor de grote dag vindt de proef make-up plaats om ervoor te zorgen dat op de grote dag zelf de make-up er tiptop uitziet en volledig naar uw wens is. U komt voor de proef make-up naar de salon, een week voor de grote dag komt u naar de salon voor een heerlijke standaard gezichtsbehandeling en op de trouwdag komen we bij u aan huis.

€ 165,-


Visagie bij Face2Face schoonheidssalonMake-up laten aanbrengen door Face2Face? Reserveer dan direct!

Visagie aangebracht door Schoonheidssalon Face 2 Face zorgt voor een spectaculaire indruk tijdens ieder feestje en gelegenheid.

Maak een afspraak

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face