Home > Permanente make-up

Permanente make-up

Face 2 Face schoonheidsspecialiste dé specialist op het gebied van permanente make-up in de omgeving van het Gooi, Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Amersfoort en Almere.

Permanente make-up is een vorm van make-up waar u, zoals de naam het al doet vermoeden, jarenlang plezier van zult hebben. Het aanbrengen van permanente make-up heeft dan ook een aantal voordelen ten opzichte van het gebruik van gewone make-up. Een groot voordeel is allereerst dat u iedere ochtend met een mooi en verzorgd uiterlijk opstaat en niet meer aan de slag hoeft met bijvoorbeeld een eyeliner, wenkbrauw- of lippotlood. Dit bespaart een hoop tijd en biedt voor sommigen, die niet heel goed in het aanbrengen van make-up zijn, een absolute uitkomst.

Bekijk de prijzen

Permanente make-up is daarnaast een ideale oplossing voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor de bestanddelen van normale make-up. Ten slotte zorgt permanente make-up op de wenkbrauwen voor een verbetering van de gezichtsuitdrukking bij mensen die, door bijvoorbeeld een aandoening of veelvuldig epileren, geen wenkbrauwen meer hebben. Voor perfect aangebrachte permanente make-up bent u bij schoonheidssalon Face 2 Face, met jarenlange ervaring, aan hét juiste adres.

Permanente eyeliner
Permanente eyeliner
Lees meer
Permanente lipliner
Permanente lipliner
Lees meer
Permanente wenkbrauwen
Permanente wenkbrauwen
Lees meer
Microblading
Microblading
Lees meer

De behandeling

De eerste stap van het aan aanbrengen van permanente make-up is het voortekenen met pigment in de door u gewenste kleur. Wanneer u volledig tevreden bent met het proefresultaat worden er doormiddel van kleine naalden kleurpigmenten in de huid aangebracht. Het aanbrengen van deze kleurpigmenten is pijnloos, hygiënisch en absoluut zonder gevaren. De pigmenten welke, bij schoonheidssalon Face 2 Face, gebruikt worden voor het aanbrengen van permanente make-up zijn dermatologisch getest en voldoen aan de strenge Europese normen en wetgeving.

Aantal behandelingen

Voor het beste eindresultaat van een permanente make-up behandeling moet u rekening houden met 1 tot maximaal 2 behandelingen. Tijdens de eerste behandeling worden de kleurpigmenten in de huid aangebracht. Een tweede behandeling, de nabehandeling, vindt na ongeveer vier weken plaats om alles netjes bij te werken en eventuele plekjes die niet goed gepakt hebben nog een keer te behandelen.

Nabehandeling

Na de eerste behandeling wordt de huid met een speciale crème verzorgd. Het is mogelijk dat de huid licht opzwelt en trekkerig zal aanvoelen. De kleur zal direct na de behandeling 1 tot 2 tinten donkerder zijn dan het uiteindelijke eindresultaat. Na 4 weken vindt de nabehandeling plaats en wordt de make-up nog eens bijgewerkt.

De huid vernieuwt zich continu. Deze vernieuwing heeft als gevolg dat de aangebrachte permanente make-up geleidelijk zal vervagen. De snelheid van dit vervagingproces is afhankelijk van een aantal factoren als; het huidtype en de mate van zonlicht waaraan de huid wordt blootgesteld. In sommige gevallen is het mogelijk dat na 2 jaar de permanente make-up verdwenen is, echter is het is het resultaat in de meeste gevallen na 5 jaar of langer nog prachtig. Na de behandeling is het sowieso aan te raden gedurende 2 weken niet te zonnebaden of onder de zonnebank/hemel te gaan.
 


Permanente Make-Up Face 2 Face prijslijst

Eye-liner onder   € 175,00
Eye-liner boven   € 215,00
Eye-liner boven en onder   € 325,00
Wenkbrauwen/ microblading   € 325,00
Lip-liner   € 325,00

Opfrissen (per onderdeel / binnen 1 jaar)  (bestaande klant)                                                                                                (nieuwe klant)

3e Nabehandeling (blijft 5 maanden geldig na de 1e behandeling)

 

 

€ 105,00
€ 130,00

€ 49,00

Alle bovengenoemde prijzen (m.u.v. opfrissen) bestaan uit 2 behandelingen
 


Permanente make-up bij Face2Face schoonheidssalonDaarom schoonheidssalon Face 2 Face

Schoonheidssalon Face 2 Face is in het bezit van een GGD licentie en werkt louter via de door de GGD gestelde kwaliteitseisen en regels op het gebied van hygiëne. Face 2 Face is dé onbetwiste permanente make-up specialist in de omgeving Amsterdam, Amersfoort en het Gooi. Face 2 Face streeft bij elke schoonheidsbehandeling naar perfectie is pas tevreden wanneer u dat bent.

U vindt schoonheidssalon Face 2 Face in Huizen, het Gooi. Gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam en het Gooi.

Direct een afspraak maken

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face