Permanente Make-up wenkbrauwen microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up. Met microblading kunnen wij de perfecte natural wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading blade en kiezen de juiste kleur pigment net als uw wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. Er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en daarnaast wordt de eigen haargroei richting gevolgd.

De behandeling

De eerste stap van het aan aanbrengen van permanente make-up is het voortekenen met pigment in de door u gewenste kleur. Wanneer u volledig tevreden bent met het proefresultaat worden er doormiddel van kleine naalden kleurpigmenten in de huid aangebracht. Het aanbrengen van deze kleurpigmenten is pijnloos, hygiënisch en absoluut zonder gevaren. De pigmenten welke, bij schoonheidssalon Face 2 Face, gebruikt worden voor het aanbrengen van permanente make-up zijn dermatologisch getest en voldoen aan de strenge Europese normen en wetgeving.

Aantal behandelingen

Voor het beste eindresultaat van een permanente make-up behandeling moet u rekening houden met 1 tot maximaal 2 behandelingen. Tijdens de eerste behandeling worden de kleurpigmenten in de huid aangebracht. Een tweede behandeling, de nabehandeling, vindt na ongeveer vier weken plaats om alles netjes bij te werken en eventuele plekjes die niet goed gepakt hebben nog een keer te behandelen. De prijs is € 325,00, dit is inclusief de nabehandeling.
 


Permanente make-up bij Face2Face schoonheidssalonOok permanente make-up laten zetten bij Face2Face? Reserveer dan direct!

Permanente make-up wenkbrauwen behandeling door Face2Face geeft uw gezicht extra uitstraling!

Direct reserveren

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face