Home > Permanente make-up > Permanente eyeliner

Permanente make-up voor de ogen

Vindt u het vervelend om zonder make-up de deur uit te gaan maar ontbreekt het u 's morgens toch vaak aan tijd? Dan is permanente make-up voor de ogen de oplossing voor u! U kunt zowel op het boven als op het onder ooglid een eyeliner aan laten brengen zodat u voor ieder moment van de dag een sprekende oogopslag heeft!

Permanente eyeliner

Als u geen held bent in het aanbrengen van eyeliners of andere oog make-up of allergisch bent dan is een permanente eyeliner aangebracht door Face 2 Face voor u een uitkomst. Tijdens het zetten van een eyeliner wordt er tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht, met een mooi eindresultaat tot gevolg. Altijd mooie ogen, zonder je verder zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up dankzij een permanente eyeliner aangebracht door Face 2 Face.

Bekijk de prijzen

 


Permanente make-up bij Face2Face schoonheidssalonOok permanente make-up laten zetten bij Face2Face? Reserveer dan direct!

Permanente eyeliner, laat uw ogen zien dankzij schoonheidssalon Face 2 Face Huizen!

Direct reserveren

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face