Home > Permanente make-up > Permanente lipliner

Permanente make-up voor de lippen

Een mooie (permanente)lipliner die goed blijft zitten en niet uitloopt? Met een permanente lipliner kan dat! Een mooie strakke lijn die de contouren van uw lippen versterkt, die niet uitloopt in de rimpeltjes rondom de lippen en die zowel dag als nacht perfect blijft zitten.

Doordat de mond een kringspier is die we veel gebruiken blijven onze lippen niet ons hele leven in dezelfde staat, ze worden wat minder vol, verliezen hun stevigheid en sommigen krijgen fijne lijntjes rondom de lippen. Helaas gaat de lipliner en lippenstift ook in deze lijntjes zitten. Met een permanente lipliner kunt u dit voorkomen! Ook kunnen we bepaalde schoonheidsfoutjes corrigeren, zoals bijvoorbeeld asymetrische lippen en door middel van kleine correcties kunnen wij zelfs hele smalle lippen voller doen lijken en naar uw idee te volle lippen smaller maken. Samen met u kijken we naar de kleur die het best bij huids en lipkleur past!

Bekijk de prijzen
 


Permanente make-up bij Face2Face schoonheidssalonOok permanente make-up laten zetten bij Face2Face? Reserveer dan direct!

Permanente make-up voor de lippen van Face 2 biedt prachtig resultaat voor elke vrouw!

Direct reserveren

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face