Home > Permanente Make-up Amsterdam

Permanente make-up specialist van Amsterdam en omstreken!

Face2Face in de Beautymall van het GooiPermanente make-up Amsterdam Het adres voor perfect aangebrachte permanente make-up. Wilt u ook genieten van de vele voordelen van een permanente make-up en bent u opzoek naar een specialist in het aanbrengen van permanente make-up in de buurt van Amsterdam? Voor een echt geslaagde permanente make-up behandeling gaat u naar schoonheidssalon Face 2 Face te Huizen, op slechts 20 minuten vanaf Amsterdam. Face 2 Face is al jaren het adres van Amsterdam en omstreken voor een perfect resultaat op het gebied van permanente make-up. Laat uzelf verassen door het verbluffende en langdurige resultaat. De permanente make-up specialist van Amsterdam en omstreken voert iedere permanente make-up behandeling uit volgens, de door de GGD, gestelde regels en eisen op het gebied van hygiëne.

Permanente make-up; dé oplossing

Wat kan de permanente make-up specialist van Amsterdam voor u betekenen?

Permanente make-up biedt heel veel voordelen ten opzichte van gewone make-up. Het is dé manier om uw wenkbrauwen, eye-liner of lipcontour altijd perfect bijgewerkt te hebben, u hoeft deze hierdoor niet meer bij te werken met een potlood. U staat 's morgens op met een verzorgd uiterlijk en hoeft niet meer aan de slag met eyeliner, wenkbrauw- of lippotlood. Dat spaart tijd, energie en voor velen die geen handigheid hebben in het aanbrengen van make-up is het een regelrechte uitkomst. Bovendien kan permanente make-up, aangebracht door de specialist van Amsterdam en omstreken, een erg goede oplossing zijn voor diegenen die allergisch is voor de bestanddelen van make-up. Face 2 Face kan doormiddel van het aanbrengen van permanente make-up ook een uitkomst bieden aan mensen die door bijvoorbeeld ziekte of veelvuldig epileren geen wenkbrauwen meer hebben. Een door de permanente make-up specialist van Amsterdam uitgevoerde wenkbrauwen behandeling verbetert en versterkt de gezichtsuitdrukking aanzienlijk.

Permanente make-up kan onder andere toegepast worden als:

  • Lipcontour;
  • Inkleuren van lippen;
  • Eyeliner;
  • Wenkbrauwen.

Hoe werkt de behandeling van de permanente make-up specialist van Amsterdam?

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, wordt eerst alles met pigment in de kleur die u wenst voorgetekend. Wanneer u echt helemaal tevreden bent wordt er door middel van kleine naaldjes kleurpigmenten in de opperhuid aangebracht. De behandelingen uitgevoerd door de permanente make-up specialist van Amsterdam zijn vrijwel gevoelloos en absoluut veilig. De pigmenten die bij schoonheidssalon Face 2 Face gebruikt worden, zijn op allergieën getest en voldoen aan de strenge Europese normen.

Klik voor meer informatie op  Permanente Make-up behandelingen

Wegens privé omstandigheden zijn wij gesloten
© 2022 Schoonheidssalon Face2Face