Home > Scalp Pigmentatie

Micro Scalp Pigmentatie

Scalp PigmentatieScalp Pigmentatie is misschien voor u de perfecte oplossing. Wat is Scalp Pigmentatie precies?
Dit is de nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid voor zowel mannen als vrouwen. Begint u kaler te worden? Wordt u onzeker van uw dunner wordende haar? Of heeft u last van kale plekker? Dan is Scalp pigmentatie de oplossing voor u! Bezoek nu Face 2 Face Schoonheidssalon, dé specialist in het Gooi, Bussum, Laren, Hilversum, Almere, Amersfoort en omstreken voor scalp pigmentatie!

Door middel van het pigmenteren van miniscule pigment puntjes vlak onder het huidoppervlak lijkt het net of de persoon hele korte stekeltjes/stoppels heeft. Voor dames kan het een goede oplossing zijn aangezien de zeer fijn uitgevoerde pigmentatie ter opvulling kan dienen voor dunner wordend haar zodat de hoofdhuid minder goed zichtbaar zal zijn

Micro haar Pigmentatie geeft een realistische illusie van echt haar en wordt beschouwd als de beste behandeling om het haar voller te doen lijken of kaalheid te camoufleren. Om een natuurlijk effect te krijgen worden as-tinten gebruikt in plaats van de reguliere haarkleuren aangezien een geschoren look een hele andere tint heeft dan langer haar. De kleuren die Face 2 Face gebruikt zijn direct afgeleid van echte haarkleuren, op die manier kan er dus een heel natuurlijk resultaat gecreeerd worden!

Voor wie is Micro Scalp Pigmentatie geschikt?

De behandeling kan worden toegepast bij mannen en vrouwen met:

  • Volledig haarverlies (Alopecia)
  • Verminderde dichtheid van de haren
  • Kale plekken
  • Te lage dichtheid na haartransplantatie.

Met Micro Haar Pigmentatie is het mogelijk om de haargrens te veranderen. Zo worden inhammen weggewerkt of wordt de haarlijn verlengd of naar voren gehaald. Indien u het haar millimetert dan zult u geen verschil zien tussen het eigen haar en de Micro Pigmentatie.

Ook voor mannen en vrouwen met langer haar is Micro Haar Pigmentatie een mooie techniek om het haar
voller te laten lijken of kale plekken te camoufleren. Bij langer haar worden andere pigmenten gebruikt dan bij kort stoppelhaar. Deze pigmenten kunnen na enkele jaren wat vervagen,  maar het verdwijnt niet helemaal. Hoe snel dit is afhankelijk van uw huidtype, leefstijl en blootstelling aan de zon. Kleur en intensiteit kan in dat geval worden bijgewerkt.

Meer weten over deze behandeling?

Bekijk de veelgestelde vragen

 


Direct een scalp pigmentatie behandeling reserveren bij dé schoonheidssalon van het gooi, Face2FaceOok een scalp pigmentatie behandeling ondergaan bij Face2Face? Reserveer dan direct!

Diverse behandelingen bij Face2Face; voor een mooie en verzorgde uitstraling.

Direct reserveren

Ook een bezoekje brengen aan dé schoonheidssalon van Huizen?
Ja, maak meteen een afspraak
© 2021 Schoonheidssalon Face2Face